De boeken

In een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, lijkt het wakker maken van vuurspuwende draken op zijn zachtst gezegd een slecht idee.

Toch is dat precies wat Yorick Novak, een mysterieuze jongeman, van plan is. Met de hulp van een aantal excentrieke reisgenoten is Yorick onderweg naar de slaapplaats van de Gevleugelde Duisternis, een groep enorme draken die de wereld ooit in de as heeft gelegd. Deze beesten vormen nu de enige kans om de wereld te redden uit de klauwen van de Adalgars, een beruchte familie die de scepter zwaait over alles en iedereen.

Een gevaarlijke en vreemde tocht volgt, waarbij de kans op succes klein lijkt. Yorick en zijn reisgenoten hebben echter een dubieus voordeel: ze zijn net zo gevaarlijk en krankzinnig als hun missie.

Het verhaal van Yorick Novak gaat verder in De laatste Adalgar. Een spannend vervolg waarin Yorick met nieuwe gevaren te maken krijgt en noodgedwongen moet samenwerken met een onwaarschijnlijke bondgenoot. Iemand die het laatst overgebleven exemplaar van een beruchte familie beweert te zijn: de Adalgars.

VERWACHTE RELEASE: EIND 2025

In dit slot van de Gevleugelde Duisternis Trilogie komt het verhaal van Yorick Novak tot een spectaculaire ontknoping. Yorick is tegen wil en dank een levende legende te worden en komt voor zijn grootste uitdaging ooit te staan: de confrontatie met zijn eigen bloedlijn.

VERWACHTE RELEASE: EIND 2028