E-book vanaf nu verkrijgbaar via Kobo en Bol.com

Het e-book van Gevleugelde Duisternis is vanaf nu ook verkrijgbaar via Rakuten Kobo! Te bestellen via de websites van Kobo en Bol.com, of via de apps Bol.com Kobo en Kobo Books voor iOS en Android. Handige apps waarmee je je tablet of smartphone omtovert tot een e-reader. Verkrijgbaar als los e-book voor slechts € 8,99 of gratis voor lezers met een Kobo Plus abonnement.

Bestellen kan via Kobo: https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/gevleugelde-duisternis
En via Bol.com: https://www.bol.com/nl/p/gevleugelde-duisternis/9300000034738309

Actieprijzen paperback en hardcover

Speciaal voor de feestdagen zijn zowel de paperback als hardcover van Gevleugelde Duisternis in de aanbieding van 1 november t/m 31 december 2020! De paperback is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 17,95 en de hardcover voor € 22,95. Levertijd van beide edities is circa 5 werkdagen. Plaats dus op tijd je bestelling, dan heb je het zeker voor de feestdagen binnen.

Bestellen kan via: www.gevleugeldeduisternis.nl/bestellen

E-book blijvend in prijs verlaagd

Het is weer herfst. Regen, wind en donkere avonden vormen gelukkig ook de perfecte sfeer wanneer je binnen op de bank een boek leest. Om de herfst goed in te luiden zijn zowel de e-Pub als Kindle-versie van Gevleugelde Duisternis blijvend in prijs verlaagd naar € 8,99!

Bestellen kan eenvoudig via: www.gevleugeldeduisternis.nl/bestellen